|
|
Ημερομηνία Τρί Σεπ 07, 2010 7:17 am
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
Blue Angel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 20η Αγωνιστική - Προβλέψεις (1-Χ-2) Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:07 am |
| Member |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Ιούλ 23, 2009 8:07 am Δημοσ.: 965 Τοποθεσια: Όπου φυσάει ο άνεμος Highscores: 1
|
Phoenix έγραψε: plakas έγραψε: :angry: TWRA TI GINETAI ME TO apep - ethnikos???? GIA TIS M@K@KIES THS apep ENNA XASOYMEN TO X???? PS: Proteinw na metrisei san X!  Ότι αποφασίσει η Δικαστική ρε  Άκου ποτζεί να μετρήσει σαν Χ!! χι χι χι χι που τζείνο το πλευρό να κοιμάσε Plakoulino μου  ! Καρφωτό 2!! Εν κανεί που εφύαν που το γήπεδο, να τους δώσουμε τζιαι βαθμούς????? Να τιμωριθούν για παραδειγματισμό!! Ε να καταντήσουμε, όπιου του κ@#$%^#Ε$σει να φεύγει από το γήπεδο πριν να σφυρίξει την λήξη ο μαύρος άρχοντας του γηπέδου!! Εν τζιαι πράματα τούτα Έχω πίστη στη δικαστική ότι θα κάμει το σωστό 
_________________ Για σένα μόνο ζω για σένα μόνο αναπνέω για να σου τραγουδώ ΑΝΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ κ΄ λύπες κ΄χαρές απ΄το μυαλό μου δεν θα σβύσω κι όπου κι αν βρίσκεσαι εγώ θα σε ακολουθήσω
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 20η Αγωνιστική - Προβλέψεις (1-Χ-2) Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:33 am |
| Orange Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Τρί Φεβ 10, 2009 9:18 am Δημοσ.: 1628 Τοποθεσια: ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ Highscores: 2
|
plakas έγραψε: ΚΡΙΤΩΝ έγραψε: Na to pe3wmen giazitoyra. an ertoyn grammata h korona einai X. An ertei stekonta 2  Tzie an minei ston aera pale dexoume 2!!! Etsi sovara....en 2 pou enna metrisei! An ertei prwtos kanenas pou esas omws me 1 ponto diafora.....enna sas to fakw mia zwi oti EPIATE TON TITLO STA XARTIA!!!  Ευτυχως που το έπαιξα Χ, γιατί εν τζιαι πολλοαρκείτε να μας το φορτώσετε τζιαι τούτο 
_________________ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ .... ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ
|
|
|
|
 |
|
Blue Angel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 20η Αγωνιστική - Προβλέψεις (1-Χ-2) Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 1:12 pm |
| Member |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Ιούλ 23, 2009 8:07 am Δημοσ.: 965 Τοποθεσια: Όπου φυσάει ο άνεμος Highscores: 1
|
plakas έγραψε: THA PAREIS ENA TROPAIO SIKEEE.....AGGELEEE AGGELEE E E!!!  Giati sike parakalo  An dous anadokse stin APEP na fygoun apo to gipedo choris na skeftoun tis sinepies...... den ftaime emeis En tziai eplirosa ego tous pektes na figoun, oute k ton diaititi gia na tous sfaksei.... Ego ena aplo 2 epaixa P.S. tora pou to skeftomai, tha lipitho an timorithei i APEP me afairesi vathmon ara tha paei 2h katigoria!! Simenei 1 antipalos ligoteros gia tin omada mou pou exei edra to Tsirio k ara 1 mats ligotero pou tha vlepo tin omada mou sto gipedo 
_________________ Για σένα μόνο ζω για σένα μόνο αναπνέω για να σου τραγουδώ ΑΝΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ κ΄ λύπες κ΄χαρές απ΄το μυαλό μου δεν θα σβύσω κι όπου κι αν βρίσκεσαι εγώ θα σε ακολουθήσω
|
|
|
|
 |
|
MAXHTHC
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 20η Αγωνιστική - Προβλέψεις (1-Χ-2) Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 11:59 am |
| Blue Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Φεβ 05, 2009 8:52 am Δημοσ.: 3997 Τοποθεσια: Temporalily Not Available Highscores: 20
|
plakas έγραψε: :hmm: Ma pote esunedriasen i dikastiki tzie en epira eidisi???? Ypotheto etheorithike sigouro to diplo,...afou idi egine i diki sta radiofona tzie tis tileoraseis.. Fysika en 99 % sigouro, oxi 100 %. Stin apithani periptosi pou apofasistei kati allo, enna kamo enstasi...(epeksa X  )!
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: 20η Αγωνιστική - Προβλέψεις (1-Χ-2) Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 12:48 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Τρί Φεβ 10, 2009 9:18 am Δημοσ.: 1628 Τοποθεσια: ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ Highscores: 2
|
Παρελθοντολογίες..... Συρτε πάνω την 21η και εχει κόσμο που εννα ντυθει διαιτητής και μπορεί να μεν προλάβει να παίξει πιο μετα
_________________ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ .... ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|