|
|
Ημερομηνία Σάβ Σεπ 04, 2010 7:57 pm
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
|
|
Σελίδα 1 από 1 [ 20 δημοσιεύσεις ] |
|
 |
|
 |
|
|
Phoenix
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Πέμ Ιούλ 29, 2010 8:45 am |
| Blue Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Παρ Φεβ 06, 2009 8:59 am Δημοσ.: 2303
|
Παράθεση: Το μεγάλο "συγγνώμη" της Cercle Brugge στην Ανόρθωση Εκτύπωση Αποστολή Share on Facebook Tweet this Share on Blogger Άλλα 28 Ιουλίου 2010, 16:23 EEST Με αφορμή την εκδρομή που θα διοργάνωνε η Cercle Brugge στα κατεχόμενα την ερχόμενη εβδομάδα, η Ανόρθωση Αμμοχώστου προχώρησε στις απαιτούμενες ενέργειες τόσο με την Βελγική ομάδα, όσο και με την Πρεσβεία της Κύπρου στο Βέλγιο μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών, ώστε να ακυρωθεί η συγκεκριμένη εκδρομή. Μετά, λοιπόν, από τις ενέργειες που έκανε το Σωματείο της Ανόρθωσης, η Cercle Brugge ακύρωσε την εν λόγω εκδρομή και με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, απολογείται «προς τους διευθυντές και υποστηρικτές της Ανόρθωσης Αμμοχώστου» και τονίζει πως δεν είχε πρόθεση να «αγγίξει» αυτό το ευαίσθητο θέμα της Κύπρου. Επίσης, στο τέλος η ανακοίνωση της Cercle Brugge αναφέρει πως ανυπομονεί για την μεταξύ μας αναμέτρηση. Η Ανόρθωση Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους διοικούντες της Cercle Brugge για την ενέργεια αυτή και την ματαίωση της εκδρομής, αλλά και για την κατανόησή τους γι’ αυτό το λεπτό θέμα που δεν αφορά μόνο την Ανόρθωση, αλλά και όλη την Κύπρο. Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς το Υπουργείο Εξωτερικών για την άμεση επέμβαση τους προς επίλυση του θέματος. Τέλος, η Ανόρθωση έχει διευθετήσει, ώστε η αποστολή και οι υποστηρικτές της Βελγικής ομάδας, να επισκεφθούν το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα για την κατοχή. Η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Cercle Brugge έχει ως εξής: SORRY «After careful deliberation, Cercle Brugge has decided to cancel the visit of the occupied part of Cyprus. Cercle Brugge also wants to sincerely appolagize to the directors and supporters of ANORTHOSIS FAMAGUSTA for, totally unwillingly, having mentioned this sensitive subject. We never had the intention to hurt or shock anyone! We are looking forward to the two sportive games we will be playing against each other». «Cercle Brugge ziet na overleg af van een bezoek aan het bezet gedeelte van Cyprus. Cercle Brugge wenst zich bij deze ook oprecht te verontschuldigen bij het bestuur en de supporters van ANORTHOSIS FAMAGUSTA indien wij, volkomen onbewust, een gevoelig onderwerp hebben aangeraakt. Dit was nooit de bedoeling! Wij kijken uit naar de sportieve ontmoeting tussen beide clubs, deze en volgende week». http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a+league/290955
_________________ «Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται.»
|
|
|
|
 |
|
Phoenix
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Παρ Ιούλ 30, 2010 8:35 am |
| Blue Steward |
 |
 |
|
1-0 χάσαμε τελικά αλλά για να πω την αλήθεια δεν πολυανησυχώ. Καλούτσικη ομάδα η μπριζ αλλά κατώτερη της Ανορθωσάρας. Έχω την εντύπωση πως στο Παπαδόπουλος θα λιώσουν τα βελγάκια. Ένα 3-0 ή 3-1 και θα είμαι ευχαριστημένος. Και κάτι για προβληματισμό. Έχουμε αισίως φτάσει στον τρίτο προκριματικό γύρο. Έχουμε αρχίσει τα επίσημα παιχνίδια εδώ και 1 μήνα και χτες παίξαμε το πέμπτο παιχνίδι. Η αρχική μας εντεκάδα πλην του τερματοφύλακα (και για αυτό, δυστυχώς), αποτελείτο από παίχτες που έμειναν από πέρσι. Η περσινή ομάδα μείον αυτοί που διώξαμε δηλαδή. Λυπούμαι αλλά δεν είναι σοβαρός προγραμματισμός ομάδας αυτός. Εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρει η Ευρώπη και μόνος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά αν είναι έτσι ας μας το πουν να ξέρουμε και εμείς τι μας γίνεται. 
_________________ «Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται.»
|
|
|
|
 |
|
MAXHTHC
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 01, 2010 8:40 pm |
| Blue Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Φεβ 05, 2009 8:52 am Δημοσ.: 3994 Τοποθεσια: Temporalily Not Available Highscores: 20
|
Πολλά δύσκολος ο επαναληπτικός Phoenix Μου...τζαι το μόνο σίουρο ότι θα έχει πολλύ άγχος το ματς... Και δυο γκολάκια να βάλουμε, αν φάμε ένα πριν τελειώσει το ματς...Bye bye..! Πρέπει να τους κάτσουμε μες τα καρέ τους, και να έχουμε ασφυκτική πίεση στο κέντρο να μεν πατούν το μισό μας!
|
|
 |
|
Phoenix
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Κυρ Αύγ 01, 2010 10:10 pm |
| Blue Steward |
 |
 |
|
MAXHTHC έγραψε: Πολλά δύσκολος ο επαναληπτικός Phoenix Μου...τζαι το μόνο σίουρο ότι θα έχει πολλύ άγχος το ματς... Και δυο γκολάκια να βάλουμε, αν φάμε ένα πριν τελειώσει το ματς...Bye bye..! Πρέπει να τους κάτσουμε μες τα καρέ τους, και να έχουμε ασφυκτική πίεση στο κέντρο να μεν πατούν το μισό μας! Πρώτον, εννεν καλύτερη μας ομάδα. Δεύτερον, εν άπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Τρίτον, δεν είναι μεγάλη ομάδα στην χώρα της άρα δεν έχει νοοτροπία νικητή. Τέταρτο, ένα κατάμεστο Παπαδόπουλος. Πέμπτο, εν πολλά αισιόδοξος ο πασκαλής του σιεπέττου που κάθεται θκυό σειρές που κάτω μου Εν ολίγοις μαχητή μου μεν έσιεις ένια τζιε εν 3-0 το σκορ που εν να είναι. Εν γραμμένο στα άστρα. 
|
|
|
|
 |
|
Blue Angel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Τρί Αύγ 03, 2010 9:42 am |
| Member |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Ιούλ 23, 2009 8:07 am Δημοσ.: 963 Τοποθεσια: Όπου φυσάει ο άνεμος Highscores: 1
|
Άγγελε μου μεν μου συγχίζεσαι τζιαι με έτσι πυρά εν τζιαι καλά  !! Που το στόμα σου τζιαι στου Θεού το αυτί, αλλά κράτα όμως μια πισινή (καλού κακού μπας τζιαι ο Θεούλης ε τσας κουφός  ), κ΄αν με το καλό επαληθευτούν οι προβλέψεις σου να δεις τί γλύκα θα έχει η πρόκριση μετά 
_________________ Για σένα μόνο ζω για σένα μόνο αναπνέω για να σου τραγουδώ ΑΝΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ κ΄ λύπες κ΄χαρές απ΄το μυαλό μου δεν θα σβύσω κι όπου κι αν βρίσκεσαι εγώ θα σε ακολουθήσω
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 06, 2010 7:59 am |
| Orange Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Τρί Φεβ 10, 2009 9:18 am Δημοσ.: 1628 Τοποθεσια: ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ Highscores: 2
|
Phoenix έγραψε: Τζιαι 4-1 ήταν ναν καλά ρε Φοίνιξ, αλλά άτε εν καλό και το 3-1 Καλωσόρισα πίσω, λυμένος, λιωμένος, καμένος, ηλιοκαμένος....
_________________ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ .... ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ
|
|
|
|
 |
|
MAXHTHC
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 06, 2010 8:11 am |
| Blue Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Φεβ 05, 2009 8:52 am Δημοσ.: 3994 Τοποθεσια: Temporalily Not Available Highscores: 20
|
Φοβερή νύχτα, φοβερή ατμόσφαιρα, είχε καιρό να ζήσει το ΠΑΠ έτσι δόξες... Υγρασία και άγχος όμως, No GOOD! CAFU ARXONTAS! (Special thanks to omonoia) Η λειτουργία της ομάδα όμως, δεν μου αφήνει ελπίδες για κάτι καλό στον επόμενο γύρο...και μια αξιοπρεπής παρουσία εν το ζητούμενο για μένα...όποιος και να είναι ο αντίπαλος...  P.S Ο ΟΓΙΟΣ κάμνει 90 λεπτά τον καραγκίοζη..και προβλέπω να είναι ο νέος "FOINIX"
|
|
 |
|
Blue Angel
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: ANORTHOSIS Vs Cercle Brugge K.S.V. Δημοσιεύτηκε: Παρ Αύγ 06, 2010 10:16 am |
| Member |
 |
 |
Εγγραφη: Πέμ Ιούλ 23, 2009 8:07 am Δημοσ.: 963 Τοποθεσια: Όπου φυσάει ο άνεμος Highscores: 1
|
Φοβερό άγχος αλλά χαλάλι!! ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ O CARFULINIOS έκαμε το θαύμα του κ΄το κερασάκι στη τούρτα ήταν το τρίτο γκολ που ήταν υπέροχο!!! Τόσο στην εκτέλεση όσο κ΄στο timing Καμίνι το ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ψες!! Έχει καιρό να ζήσω έτσι ατμόσφαιρα καυτή!! Πολλή ζέστη όμως κ΄υγρασία!! Την επόμενη φορά θα πάω είτε με το μαγιό ή θα κάτσω στη βόρεια που με αγορά του εισιτηρίου κερδίζεις μπόνους δροσιά με το λάστιχο Ο Όγιος ε τέλια κατάπελος!! Είτε ζει το παιχνίδι ή ε τέλια μαστουρωμένος που δεν καταλάβει Θεό. Έχουν πολλύ γέλιο οι κινήσεις του  (λες το τομπάρισμα που κάμνει στους παίχτες να μην είναι τόσο ψυχολογικό αλλά  Θέλω πάντως να μάθω τί είδος μουσικής βάλει στα αποδυτήρια για να βάλω κ΄εγώ για να είμαι τόσο χάϊ  ) P.S.  Phoenix είδες τον Μάρτινς??? Δεν έχω δίκαιο που εφώναζα πέρσι για τον Ότσο ?? Ε  Ε 
_________________ Για σένα μόνο ζω για σένα μόνο αναπνέω για να σου τραγουδώ ΑΝΟ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ κ΄ λύπες κ΄χαρές απ΄το μυαλό μου δεν θα σβύσω κι όπου κι αν βρίσκεσαι εγώ θα σε ακολουθήσω
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Σελίδα 1 από 1 [ 20 δημοσιεύσεις ] |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|