|
|
Ημερομηνία Τρί Σεπ 07, 2010 7:36 am
|
Προβολή αναπάντητων δημοσιεύσεων | Προβολή ενεργών θεμάτων
 |
|
 |
|
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 3:36 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Τρί Φεβ 10, 2009 9:18 am Δημοσ.: 1628 Τοποθεσια: ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ Highscores: 2
|
Blue Angel έγραψε: Όχι Χάρη μου! Απλώς την συγκεκριμένη στιγμή μόνο εσύ κ΄ο Πλάκας πήραν μέρος στη συζήτηση κ΄γι΄ αυτό!! Τώρα που πήρε θέση κ΄ο Phoenix, πέρνει κ΄αυτόν το κολάϊν...  Εμεις απλά δηλωσαμε προθυμία να βοηθήσουμε... 
_________________ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΤΕ .... ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΑΝΤΟΥ
|
|
|
|
 |
|
Phoenix
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 10:49 pm |
| Blue Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Παρ Φεβ 06, 2009 8:59 am Δημοσ.: 2312
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ έγραψε: Blue Angel έγραψε: Όχι Χάρη μου! Απλώς την συγκεκριμένη στιγμή μόνο εσύ κ΄ο Πλάκας πήραν μέρος στη συζήτηση κ΄γι΄ αυτό!! Τώρα που πήρε θέση κ΄ο Phoenix, πέρνει κ΄αυτόν το κολάϊν...  Εμεις απλά δηλωσαμε προθυμία να βοηθήσουμε...  Τζιε να καρφώσουμε τους άλλους 
_________________ «Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται.»
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 9:23 am |
| Orange Steward |
 |
 |
Εγγραφη: Τρί Φεβ 10, 2009 9:18 am Δημοσ.: 1628 Τοποθεσια: ΟΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΕΛ Highscores: 2
|
Phoenix έγραψε: ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ έγραψε: Blue Angel έγραψε: Όχι Χάρη μου! Απλώς την συγκεκριμένη στιγμή μόνο εσύ κ΄ο Πλάκας πήραν μέρος στη συζήτηση κ΄γι΄ αυτό!! Τώρα που πήρε θέση κ΄ο Phoenix, πέρνει κ΄αυτόν το κολάϊν...  Εμεις απλά δηλωσαμε προθυμία να βοηθήσουμε...  Τζιε να καρφώσουμε τους άλλους  ...προτιμώ τες άλλες 
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 12:37 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
|
plakas έγραψε: NA MAS ZHSOYN OI XARALAMPIDES TZIE OI XARALAMPINES....an exoume diladi!  Να μας ζήσουν! Εγω δεν ειμαι πάντως 
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 12:38 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
|
ΚΡΙΤΩΝ έγραψε: Λάθος η επιλογή Κρισμάρεβιτς;;; Φωτιά άναψε με σημερινές του δηλώσεις ο κ. Γιώργος Παυλίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό "Sports One" ο οποίος ανέφερε πως ήταν λάθος κίνηση από πλευράς της διοίκησης να ρίξουν στα βαθιά από τόσο νωρίς τον Μπόμπαν Κρισμάρεβιτς. Με αυτή τη δήλωση γεννιούνται πολλά ερωτηματικά στο κάθε Απολλωνίστα. Αν σε αυτό το κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου για την ομάδα μας, η διοίκηση προσέλαβε ένα προπονητή που δεν πιστεύουν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στο άμεσο μέλλον και στις υποχρεώσεις που έχει αυτή τη περίοδο ο Απόλλωνας τότε πραγματικά σηκώνουμε τα χέρια ψηλά... Αυτά τα πράγματα μόνο στον Απόλλωνα μπορούν να συμβαίνουν και πουθενά αλλού.  Μόνο τζιαι μόνο που το εβαλες στο "ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ", καταλαμβαίνω την σοβαρότητα της καταστασης ρε Κρίτων....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 12:44 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
|
plakas έγραψε: ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ έγραψε: Να μας ζήσουν! Εγω δεν ειμαι πάντως  Theoxaris???Xarilaos???Xarikleia  ΟΧΙ και ΟΧΙ και ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
|
|
|
|
 |
|
ΧΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: OTI ΝΑ'ΝΑΙ Δημοσιεύτηκε: Τετ Φεβ 10, 2010 5:34 pm |
| Orange Steward |
 |
 |
|
Εν εσιεις υπόθεση ρε πλάκα Κανενα που τα πιο πάνω... Ουφφου....πρέπει να καμω λλίο χώρο στο δωμάτιο μου...και θέλω ιδέες... 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|